Zorg bij eigen plaatsing voor een perfect gereinigde ondergrond en vermijdt zo stof of insecten onder je afbeelding of vinyl.
Een opvallende nieuwe look maakt meestal veel reacties los bij omstaanders wat je product zeker promoot

 

Windkracht 6 of hoger, haal uw vlaggen binnen.

 

Was regelmatig bij lage temperaturen van 40 graden tot 60 graden C.

Het juist aanleveren van digitale beelden resulteert in een scherper en mooier eindresultaat. Zorg voor een zo hoog mogelijke dpi-waarde om onscherpe en onduidelijke afbeeldingen te vermijden.
In een goede huisstijl zijn herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen voor de identiteit van je communicatie.
   GEVELS
Een mooie en verzorde gevel fungeert als uithangbord en verhoogd de aantrekkingskracht naar potentiële klanten toe.
Het voordeel van een zuil boven andere vormen is dat een zuil weinig grondoppervlakte in beslag neemt, terwijl de hoogte variabel is.
Een reliëf- of doosletter geeft altijd een stijlvollere uitstraling.
Pictogrammen en signalisatie bieden een grotere overzichtelijkheid.
Een logo opdruk is opvallend, duurzaam en zorgt voor een unieke en professionele uitstraling.
Banieren worden ook gebruikt om indoor reclame te maken. Denk maar aan beurzen of fabriekshallen waar reclame vlaggen en andere reclamedoeken ideaal tot hun recht komen.
   ZEEFDRUK
Relatiegeschenken zorgen voor een effectieve reclame. Weinig van je boodschap gaat verloren omdat die rechtstreeks bij je doelgroep binnenkomt.
   WINDOW FILM
Donker getinte ramen voorkomen het zicht naar binnen waardoor waardevolle spullen niet te zien zijn.
FREES&DOOSLETTERS

Freesletters worden machinaal uit de plaat gefreesd en kunnen door middel van afstandhouders gemonteerd of rechtstreeks op plaatmateriaal verlijmd worden.

Doosletters zijn hol van binnen. Deze worden gebruikt voor grotere letters, al dan niet verlicht. Het verlichten kan direct (langs de voorzijde van de letter) of indirect (van achter de letter).

De meest voorkomende  materialen die hier voor gebruikt worden zijn: pvc, acrylox, volkern of ferromex. Deze laatste worden voorzien van echte metaallagen (messing, koper, brons of ijzer).

Naast frees en doosletters is het ook mogelijk om bij aanlevering van een digitaal vector bestand eenderwelke vorm of motief uit te frezen.

 

Een reliëf- of doosletter geeft altijd een stijlvollere uitstraling.