Zorg bij eigen plaatsing voor een perfect gereinigde ondergrond en vermijdt zo stof of insecten onder je afbeelding of vinyl.
Een opvallende nieuwe look maakt meestal veel reacties los bij omstaanders wat je product zeker promoot

 

Windkracht 6 of hoger, haal uw vlaggen binnen.

 

Was regelmatig bij lage temperaturen van 40 graden tot 60 graden C.

Het juist aanleveren van digitale beelden resulteert in een scherper en mooier eindresultaat. Zorg voor een zo hoog mogelijke dpi-waarde om onscherpe en onduidelijke afbeeldingen te vermijden.
In een goede huisstijl zijn herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen voor de identiteit van je communicatie.
   GEVELS
Een mooie en verzorde gevel fungeert als uithangbord en verhoogd de aantrekkingskracht naar potentiële klanten toe.
Het voordeel van een zuil boven andere vormen is dat een zuil weinig grondoppervlakte in beslag neemt, terwijl de hoogte variabel is.
Een reliëf- of doosletter geeft altijd een stijlvollere uitstraling.
Pictogrammen en signalisatie bieden een grotere overzichtelijkheid.
Een logo opdruk is opvallend, duurzaam en zorgt voor een unieke en professionele uitstraling.
Banieren worden ook gebruikt om indoor reclame te maken. Denk maar aan beurzen of fabriekshallen waar reclame vlaggen en andere reclamedoeken ideaal tot hun recht komen.
   ZEEFDRUK
Relatiegeschenken zorgen voor een effectieve reclame. Weinig van je boodschap gaat verloren omdat die rechtstreeks bij je doelgroep binnenkomt.
   WINDOW FILM
Donker getinte ramen voorkomen het zicht naar binnen waardoor waardevolle spullen niet te zien zijn.
GEVELS

Saaie gevel? Geef uw gevel op een creatieve manier een eigen identiteit!

Wij stellen de mogelijke oplossingen voor en tekenen vrijblijvend een gevelontwerp uit. Na goedkeuring wordt het bestelde ontwerp door onze ervaren technici geplaatst.

Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan klassieke en moderne uithangborden, of plaatsen we graag een gepersonaliseerde banner die uw gevel dadelijk een aangepast uiterlijk geeft.

Ook gevelletters of neonlicht kunnen op een afstand aan de gevel worden gemonteerd waardoor extra diepte wordt gecreëerd en het geheel extra cachet krijgt.

Een mooie en verzorde gevel fungeert als uithangbord en verhoogd de aantrekkingskracht naar potentiële klanten toe.