Zorg bij eigen plaatsing voor een perfect gereinigde ondergrond en vermijdt zo stof of insecten onder je afbeelding of vinyl.
Een opvallende nieuwe look maakt meestal veel reacties los bij omstaanders wat je product zeker promoot

 

Windkracht 6 of hoger, haal uw vlaggen binnen.

 

Was regelmatig bij lage temperaturen van 40 graden tot 60 graden C.

Het juist aanleveren van digitale beelden resulteert in een scherper en mooier eindresultaat. Zorg voor een zo hoog mogelijke dpi-waarde om onscherpe en onduidelijke afbeeldingen te vermijden.
In een goede huisstijl zijn herkenbare elementen verwerkt, die afgeleid zijn van het logo. Deze elementen keren steeds terug en zorgen voor de identiteit van je communicatie.
   GEVELS
Een mooie en verzorde gevel fungeert als uithangbord en verhoogd de aantrekkingskracht naar potentiële klanten toe.
Het voordeel van een zuil boven andere vormen is dat een zuil weinig grondoppervlakte in beslag neemt, terwijl de hoogte variabel is.
Een reliëf- of doosletter geeft altijd een stijlvollere uitstraling.
Pictogrammen en signalisatie bieden een grotere overzichtelijkheid.
Een logo opdruk is opvallend, duurzaam en zorgt voor een unieke en professionele uitstraling.
Banieren worden ook gebruikt om indoor reclame te maken. Denk maar aan beurzen of fabriekshallen waar reclame vlaggen en andere reclamedoeken ideaal tot hun recht komen.
   ZEEFDRUK
Relatiegeschenken zorgen voor een effectieve reclame. Weinig van je boodschap gaat verloren omdat die rechtstreeks bij je doelgroep binnenkomt.
   WINDOW FILM
Donker getinte ramen voorkomen het zicht naar binnen waardoor waardevolle spullen niet te zien zijn.
VOERTUIGBELETTERING

Een veelvoorkomende en effectieve vorm van reclame is voertuigbelettering, ook fleetmarking genoemd. Een mooi beletterde wagen of bedrijfsvoertuig functioneerd immers als rijdende advertentie en zorgt ervoor dat uw bedrijf kenbaar gemaakt wordt.

Van iedere wagen zijn digitale lijntekeningen beschikbaar. Hier wordt een voorontwerp van gemaakt zodat u vooraf een duidelijk beeld heeft van het uiteindelijke resultaat.
Een uitgebreide keuze in vinylkleuren en het combineren van vinyl met digitale full colourprints zorgen voor een uniek ontwerp dat gezien mag worden.

Door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit vinyl kunnen wij een langere levensduur van uw reclame garanderen.

Een opvallende nieuwe look maakt meestal veel reacties los bij omstaanders wat je product zeker promoot